Електроника за задвижващи решения от NORD DRIVESYSTEMS

Честотни инвертори и стартери за електродвигатели

Честотните инвертори и стартерите за електродвигатели от фирма NORD DRIVESYSTEMS се предлагат като централизирани решения за инсталиране в шкаф за управление или като децентрализирани решения за управление на място. Това дава възможност на клиентите да изберат най-доброто решение за своите нужди. Честотните инвертори на NORD DRIVESYSTEMS  отговарят на изискванията на класификацията за енергийна ефективност IE2 на новата Директива за екодизайн (ЕС) 2019/1781 (валидна от 1 юли 2021 г.).

Честотни инвертори за централизирано управление

Честотни инвертори за централизирано управление

Честотни инвертори за децентрализирано управление

Честотни инвертори за локално управление

Мобилно приложение NORDCON APP

Мобилното решение за пускане в експлоатация и обслужване на всички задвижвания на NORD

Иновативни решения за задвижване от NORD DRIVESYSTEMS

Задвижващи решения от NORD DRIVESYSTEMS с висока степен на производителност и безопасност

Иновативната гама от технологии за задвижване на NORD DRIVESYSTEMS може да бъде конфигурирана така, че да отговаря на почти всички приложения. В качеството си на експерт на решения за задвижвания фирма NORD DRIVESYSTEMS си сътрудничи с клиенти от цял свят, за да им предостави решения, които са напълно съобразени с техните изисквания и нужди. В продължение на десетилетия NORD DRIVESYSTEMS предлага на своите клиенти честотни инвертори за инсталиране в шкафове за управление, както и децентрализирани технологии за управление на задвижванията.
Задвижващите решения от NORD DRIVESYSTEMS предлагат на своите клиенти висока степен на производителност и безопасност, независимо дали инверторът е инсталиран в шкафа за управление или като децентрализирана управляваща система. И в двата случая задвижващата електроника се характеризира с мащабируема функционалност, лесен монтаж и висока точност на регулиране.

Защо да изберете честотни инвертови на фирма NORD DRIVESYSTEMS?

* Гъвкави решения
Инверторите на
NORD DRIVESYSTEMS комуникират чрез всички разпространени системи на шини и могат да бъдат просто интегрирани във всеки системен дизайн. Техните функции и опции могат да бъдат разширявани и следователно могат да бъдат интегрирани в почти всяка система или машина.
* Безопасност
Честотните инвертори предоставят обширни интегрирани функции за безопасност и мониторинг.
* Глобално покритие
Като клиент на NORD DRIVESYSTEMS можете да се възползвате от широк спектър от услуги, например глобална поддръжка за планиране и въвеждане в експлоатация на вашата система, както и търговски партньори на всички континенти.

 

Scroll to Top